Nyt om navne

Søren Fonseca Pedersen

Søren Fonseca Pedersen

Afdelingsleder, Kuben Management A/S

20.09 2017

Kuben Management A/S styrker nu ledelsen af sit kontor i Aalborg. Det sker med ansættelsen af cand.merc og dimplom i hr-management, Søren Fonseca Pedersen. Som afdelingsleder skal Søren videreudvikle og nyttiggøre afdelingens kompetencer i tråd med Kuben Managements samlede udviklingsstrategi.

Søren Fonseca Pedersen kommer fra en 16-årig karriere i Randers Kommune, hvor han bl.a. har været leder af Byg samt leder af sekretariatet i Miljø- og Teknikforvaltningen med ansvar for områder som budget, sekretariatsbetjening af politisk udvalg samt juridisk rådgivning af forvaltningen, herunder tilsyn med almene boliger.

Udover at varetage den daglige ledelse af Kuben Managements 30 medarbejdere på kontoret i Aalborg vil Søren også bidrage med sine erfaringer som bygningsmyndighed i den kommunale verden og bringe disse i spil til udvikling af husets ydelser i forhold til både nuværende og fremtidige kunder.

Søren Fonseca Pedersen begår sig naturligt blandt forskellige mennesker, uafhængig af funktion, baggrund og faglighed, og han lægger som leder vægt på at skabe grobund for arbejdsglæde og frirum til personlig og faglig udvikling under kompetent støtte. En ledelsesstil, som Søren også virker ud fra i sin fritid, hvor han er leder for FDF Sejlcenter i Viborg.


Thomas Hejde

Thomas Hejde

Afdelingsdirektør, Newsec Datea

19.09 2017

Thomas Hejde er ansat som ny afdelingsdirektør i Newsec Datea. Her kommer han til at stå for afdelingen drift og vedligeholdelse, og stå i spidsen for bygningsdrift, facility services og energi- og indeklimaløsninger. Senest kommer han fra en stilling som chef for Dansk Banks globale ejendomsportefølje og strategiske byggeprojekter. Thomas er uddannet ingeniør.


Thomas Birkedal

Thomas Birkedal

salgsdirektør, Gefion Group

15.09 2017

Thomas Birkedal, 45 år er ansat som salgsdirektør i Gefion Group med ansvar for at opbygge en ny salgsorganisation. Han får blandt andet medansvar for at udvikle et nyt forretningsområde i Gefion Group med offentligt udbud af udvalgte attraktive og velbeliggende ungdoms- eller boligejendomme i aktieselskabsform.
Stillingen er nyoprettet som følge af Gefion Groups vækst.
Thomas Birkedal har i de seneste 20 år arbejdet i forskellige ejendomsselskaber, hvor han har haft det overordnede ansvar for at identificere, strukturere og udbyde investeringsejendomme i K/S og A/S-projekter.
Thomas Birkedal bruger fritiden til at holde motionen ved lige, familien og deres sommerhus. Han bor i Skodsborg med sin kone og deres søn.


Maria Brøndum

Maria Brøndum

Salgsassistent, Cembrit

14.09 2017

Maria Brøndum, 26 år, Brovst, er pr. 1. september 2017 tiltrådt i en nyoprettet stilling som salgsassistent hos Cembrit. Hun kommer blandt andet til at varetage opgaver inden for kundeservice, telefonsalg, tilbudsskrivninger og opfølgning på forespørgsler.

Maria Brøndum kommer senest fra en stilling som Customer Service Representative hos Monier A/S og er uddannet markedsføringsøkonom med en overbygning i international handel og markedsføring fra UCN. Hun har under uddannelse været i praktik i Cembrits marketingafdeling.


Christian Aakjær Jacobsen

Christian Aakjær Jacobsen

teknisk direktør, eurodan-huse

14.09 2017

Christian Aakjær Jacobsen er 1. september tiltrådt som teknisk direktør i en nyoprettet stilling.
Med væksten og udviklingen i eurodan-huse har direktionen valgt at ændre organisationen og samle flere af byggeprocessens faser til et samlet område, hvor kunden fortsat vil opleve den høje byggekvalitet, eurodan-huse står for.
Området omfatter godt 100 medarbejdere, og samlingen af funktioner sikrer synergi i processen, og kunden oplever den forventede proces og kvalitet, når drømmehuset skal opføres.
Christian Aakjær Jacobsen har gennem årene vist, hvad der skal til og kræves, når proces, kvalitet og tid er afgørende for kunden. Udover en praktisk uddannelse som murer og en ingeniøruddannelse fra Århus, medbringer han en stor erfaring fra alle facetter i byggeriet. Entreprenør fra mellemstore og store byggeselskaber, direktør på en tegnestue og senest som divisionsdirektør i Gråkjær.
På privatfronten bor han i Skødstrup nord for Århus med sin hustru Vigga og deres to drenge. I fritiden bliver der også plads til at dyrke sport. Cykling både i og uden for netværkssammenhænge sikrer den gode form, hvor blandt andet la Marotte er kørt flere gange. Med familien er den seneste nye interesse for golf kommet på programmet.


Lars Damkjær Olesen

Lars Damkjær Olesen

Bygherrerådgiver, Kuben Management A/S

13.09 2017

Rådgiverhuset Kuben Management A/S styrker med ansættelsen af Lars Damkjær Olesen nu yderligere sine kompetencer inden for projektudvikling og bygherrerådgivning til private investorer og bygherrer. Lars Damkjær Olesen er uddannet bygningskonstruktør og har 35 års erfaring fra både bygherre- og rådgiversiden. Han kommer senest fra en stilling som seniorspecialist og bygningschef hos Nykredit og har tidligere arbejdet som bl.a. facility manager hos VKR Holding og som projektleder og bygherrerådgiver hos Bascon.

I forbindelse med projektudvikling har Lars skarpe kompetencer inden for due diligence, projektgranskning, behovsafdækning og udbudsstrategi. Hermed skaber han i de tidlige faser sikkerhed for bygherren om, hvorvidt byggeprojektet er realiserbart, og hvordan projektet sammensættes optimalt. I udførselsfasen leder Lars med sikker hånd processerne og varetager tids-, økonomi- og risikostyring.

Med sin brede erfaring og sine solide kompetencer vil Lars supplere Kuben Managements i forvejen stærke team af bygherrerådgivere.


Claus Jørgensen

Claus Jørgensen

Projektudvikler, Holscher Nordberg

07.09 2017

Claus Jørgensen er ansat som projektudvikler hos Holscher Nordberg. Her skal han være med at styrke tegnestuens projektudvikling og fortsatte fokus på bl.a. ny udvikling og boligbyggeri. Senest kommer han fra en stilling som kreativ chef hos Mangor & Nagel A/S, og han er uddannet arkitekt MAA.


Frederik Schou-Hansen

Frederik Schou-Hansen

Tegnestuechef, CEBRA

07.09 2017

Frederik Schou-Hansen er ansat som tegnestuechef for CEBRA. Her får han det daglige ansvar for at lede og drive tegnestuens hovedkontor i Århus med omkring 40 medarbejdere. Frederik kommer senest fra en lignende stilling hos Schmidt Hammer Lassen Architects. Han er uddannet arkitekt MAA.


Kenneth Kruse Mouritsen

Kenneth Kruse Mouritsen

Projektleder, Dansk Boligbyg A/S

07.09 2017

Kenneth Kruse Mouritsen er ansat som projektleder i Dansk Boligbyg A/S. Siden han blev færdig uddannet bygningskonstruktør, har han arbejdet med projektledelse, fagtilsyn og teknisk bygherrerådgivning.