Nyt om navne

Benny Kahr Andersen

Benny Kahr Andersen

Teknisk direktør og bygningsingeniør, 1927 Estate

23.03 2017

Benny Kahr Andersen, 52 år, er pr. 1. marts tiltrådt som teknisk direktør og bygningsingeniør hos ejendomsudviklingsselskabet 1927 Estate, der har adresse i Risskov.
Virksomheden gennemgik for et års tiden siden som følge af vækst, en større organisatorisk ændring, og en ny langsigtet strategi betyder, at man fremover vil udvikle flere projekter og samtidig opbygge en større ejendomsportefølje.
Gennem nogle måneder har virksomhedens ledelse søgt efter den helt rigtige ankermand til at forestå ansvaret for blandt andet projektering og byggeledelse, og med Benny Kahr Andersen har man fundet den helt rigtige mand.
Han kommer senest fra en stilling hos KPC, men har tidligere også blandt andet været projektdirektør hos Kirk Property. Oprindelig er han uddannet autoriseret kloakmester og bygningsingeniør samt HD i organisation og ledelse. Benny Kahr Andersen har desuden international erfaring fra blandt andet en stribe byggeopgaver i Norge og Sverige, som han har stået i spidsen for.
?Benny har lige præcis den baggrund og de kompetencer, vi mangler i 1927 Estate for at komme i mål med vores vækststrategi, og jeg ser frem til et godt og tæt samarbejde med ham,? siger adm. direktør Peter Skaaning Jørgensen.
Det Aarhusbaserede ejendoms- og udviklingsselskab har i ejerkredsen bag - som navnet antyder - rødder helt tilbage fra 1927. I øjeblikket er 1927 Estate i fuld gang med at opføre en lang række rækkehuse og over 100 etageboliger i Risskov Engpark, ligesom flere projekter i Tilst, Kolding, Silkeborg og på Sjælland er på trapperne.


Sarah Elisabeth Hirsch Menne

Sarah Elisabeth Hirsch Menne

Receptionist, Cembrit

21.03 2017

Sarah Elisabeth Hirsch Menne, 24 år, Aalborg, er pr. 9. marts 2017 tiltrådt stillingen som receptionist hos Cembrit. Hendes primære arbejdsopgaver bliver at betjene receptionen, varetage kontakten til kunderne samt udføre administrative opgaver inden for internt salg.

Sarah Elisabeth Hirsch Menne blev uddannet salgsassistent i 2015 efter to års ansættelse som salgsassistentelev hos ALDI. Hun har desuden været ansat ved Retten i Aalborg, hvor hun har haft ansvaret for en række kontoropgaver.


KPK Døre & Vinduer

KPK Døre & Vinduer

Vindueskonsulent, Steen Jacobsen

16.03 2017

Steen Jacobsen, 56 år, Skælskør, er pr. 1. februar 2017 tiltrådt som vindueskonsulent hos KPK Døre & Vinduer. Hans primære arbejdsopgaver kommer blandt andet til at omfatte rådgivning og præsentation af virksomhedens produkter, vedligeholdelse og opbygning af kunderelationer samt koordinering med salgskontoret i forbindelse med forespørgsler og tilbud.

Steen Jacobsen er uddannet tømrer i 1981. Siden 1993 har han været selvstændig tømrer i virksomheden Ørslev Tømrerforretning, og han har derfor også et bredt kendskab til KPK?s produkter, da han har handlet med virksomheden i mange år.


Claus Koch

Claus Koch

Salgschef, Outline Vinduer A/S

16.03 2017

Claus Koch, der er salgschef hos Outline Vinduer, fylder 50 år. Gennem årene har Claus bl.a. haft en lang karriere indenfor salg, hvor han har arbejdet i ledende stillinger i Irma, hos Tuborg og Storke Vinduer. De seneste 13 år har Claus været ansat hos Outline Vinduer, hvor han i dag har ansvaret for salg af vinduer og døre i Danmark, Grønland og på Færøerne.


Anja Brøgger Winther

Anja Brøgger Winther

Marketingteamet, Unidrain A/S

16.03 2017

Anja Brøgger Winther er ansat som marketingprojektleder hos Unidrain A/S. Her bliver hendes fokus det internationale arbejde, hvor hun bl.a. skal være med til at definere virksomhedens kernefortælling. Senest kommer hun fra en stilling som marketingprojektleder hos Lemvigh Müller, og hun er uddannet cand.ling.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus.


Klaus Ising Hansen

Klaus Ising Hansen

Direktør, Byggeriets Kvalitetskontrol A/S

16.03 2017

Klaus Ising Hansen, der er ansat som direktør hos Byggeriets Kvalitetskontrol A/S, fylder 60 år. Her arbejder han fortsat med videreudvikling af virksomheden. Klaus er uddannet kloakmester, og har desuden taget en toårig entreprenøruddannelse.


Jan Freddersen

Jan Freddersen

Fabrikschef, Nordic Waterproofing A/S

16.03 2017

Jan Freddersen er ansat som fabrikschef hos Nordic Waterproofing A/S. Senest har Jan været ansat i værftsbranchen, og derudover har han flere års erfaring som produktionschef fra forskellige virksomheder. Jan er uddannet maskinarbejder og maskiningeniør.


Ole Buhl

Ole Buhl

Sales manager, Bomford Turner

13.03 2017

Ole Buhl er ansat som sales manager for Nordeuropa hos Bomford Turner. Her kommer han til at stå for salg gennem et stort forhandlernetværk i Skandinavien, Baltikum og Tyskland. Ole har mere end 10 års erfaring indenfor salg af landbrugsmaskiner fra en dansk producent.


Jouni Karinen

Jouni Karinen

Test System Architect, Prevas A/S

13.03 2017

Jouni Karinen er ansat som Test System Architect hos Prevas A/S. Her bliver han en del af teamet indenfor testsystemudvikling. Gennem årene har Jouni opbygget erfaring bl.a. fra ansættelse hos Microsoft og Nokia, hvor han har arbejdet med design af automatiske testsystemer og ledelse af testprojekter, teams og faciliteter. Han er uddannet Master of Science i Electrical Engineering fra Tampere University of Technology i Finland.