Nyt om navne

Michelle Sørensen

Michelle Sørensen

Projektleder og bygherrerådgiver, Gaihede A/S

18.04 2017

Michelle Sørensen er ansat som projektleder og bygherrerådgiver hos Gaihede A/S. Her skal Michelle arbejde med renovering og ombygning af ejendomme. Hun er uddannet diplomingeniør på DTU, hvor hun desuden også har fungeret som hjælpelærer.


Rasmus Stecher

Rasmus Stecher

Projektleder og bygherrerådgiver, Gaihede A/S

18.04 2017

Rasmus Stecher er ansat som projektleder og bygherrerådgiver hos Gaihede A/S. Her kommer han til at arbejde med renovering, vedligehold og ombygning af ejendomme. Senest kommer Rasmus fra en stilling som projektleder hos Balslev Rådgivende Ingeniører, og han er uddannet arkitekt på Kunstakademiets Arkitektskole.


Mikkel Hallundbæk Schlesinger

Mikkel Hallundbæk Schlesinger

Partner, CEBRA

18.04 2017

Mikkel Hallundbæk Schlesinger indtræder i partnerkredsen hos CEBRA. Siden år 2015 har Mikkel fungeret som leder af CEBRAs kontor i Abu Dhabi, men kommer nu tilbage til Danmark igen, hvor han skal bidrage til tegnestuens internationale profil. Han er uddannet arkitekt MAA fra Arkitektskolen i Århus.


Niels Kold Nielsen

Niels Kold Nielsen

Direktør, fischer a/s

11.04 2017

Efter en kort pause er en af byggevarebranchens tunge profiler tilbage i spidsen for et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til alle former for befæstelse i byggeriet.

Niels Kold Nielsen forlod i sommeren 2016 et job som direktør hos ITW, hvor han havde ansvar for salget af NKT Fasteners, Paslode og Spit på de nordiske og midteuropæiske markeder. Fra 1. april i år kommer han til at stå i spidsen for fischer i Danmark og samtidig være overordnet ansvarlig for markederne i Sverige, Norge og Finland.

- fischer skal tilbage til en position, hvor vi er markedsledende og toneangivende i Skandinavien. Vi vil sætte dagsordenen inden for nytænkning omkring, hvordan man laver befæstelse, siger Niels Kold Nielsen og fortsætter:

- Jeg ser det som en stor styrke, at fischer er en international virksomhed med et stærkt værdisæt, en helt unik innovation og nogle af de mest vidende og kompetente medarbejdere, som man kan finde i vores niche. Jeg glæder mig til at lære virksomheden og mine medarbejdere at kende. Sammen skal vi styrke vores markedsposition og vores relationer til en kreds af dygtige forhandlere.


Steffen Nørregaard Larsen

Steffen Nørregaard Larsen

Salgschef, Ajos A/S

10.04 2017

Steffen Nørregaard Larsen er ansat som salgschef hos Ajos A/S. Her bliver hans primære opgave at øge omsætningen gennem kundekontakt, og Steffen skal desuden indføre et nyt kundestyringssystem. Senest kommer han fra en stilling hos G.S.V. Materieludlejning A/S.


Bjarke R. Pedersen

Bjarke R. Pedersen

Afdelingsleder, Dansk Boligbyg A/S

10.04 2017

Bjarke R. Pedersen er udnævnt til afdelingsleder i Dansk Boligbyg A/S. Her har han aktuelt ansvaret for et ungdomsboligbyggeri med 272 boliger i Århus. Siden 2015 har Bjarke været ansat som projektchef i virksomheden, og han er uddannet bygningskonstruktør og kloakmester.


Martin Schjørring

Martin Schjørring

teknisk direktør, Gefion Group

06.04 2017

Martin Schjørring, 40 år og bygningsingeniør er ansat som teknisk direktør i Gefion Group med ansvar for den byggetekniske kvalitet, de tekniske løsninger samt kontrahering af totalentreprenørerne på nybygprojekterne.
Stillingen er nyoprettet som følge af Gefion Groups vækst og udvidelse af forretningsområdet til også at omfatte nybyggeri, hvor han til at starte med får ansvar for Gefions boligbyggeri på Amager Strandvej med godt 100 boliger og Rødovre Port med 37.500 etagemeter bolig og erhverv.
Han er bygningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i 2001 og har arbejdet med nybyggeri og renoveringssager i flere større entreprenørvirksomheder. Han kommer fra en stilling som sektionschef i Bonava, det tidligere NCC Bolig, hvor han var en del af produktionsledelsen som står for gennemførelsen af Bonavas byggeprojekter.
Martin Schjørring er friluftsmenneske, som holder af campingture og jagt. Han bor i Tune med sin kone og tre døtre.


Claus Dahl

Claus Dahl

Konsulent, Dansk Byggeri

06.04 2017

Claus Dahl er ansat konsulent for Fugebranchen hos Dansk Byggeri. Her bliver hans primære opgave at hjælpe med at fremme en faglig korrekt anvendelse af fuger. Senest kommer Claus fra en stilling som faglærer på Egely Center for Børn og Unge, og han er uddannet byggetekniker.


Anne Rosekilde Lajer

Anne Rosekilde Lajer

Konsulent, Dansk Byggeri

05.04 2017

Anne Rosekilde Lajer er ansat som konsulent for bl.a. Fabriksbetonforeningen i Dansk Byggeris afdeling for erhvervs- og brancheservice. Senest kommer hun fra en stilling som regionschef hos IBF A/S, og hun har 20 års erfaring fra byggebranchen.