Medieguide

Dagens Byggeris mission er at være på forkant og bringe skarpe analyser samt nyheder om bygge- og anlægssektoren. Dagens Byggeri er en del af Byggefakta A/S, som har Danmarks største Projektdatabase over byggeprojekter, og er dermed en del af et stærkt byggedata netværk. Vi er specialister i at formidle viden om bygge- og anlægsbranchen og skaber direkte forbindelse mellem jeres markedsføring og salg. Dette kan vi, da vi samtidig med at vi markedsfører jeres budskab, kan dokumentere og tilvejebringe relevante leads til jeres virksomhed.

Vi tilbyder flere forskellige markedsføringsløsninger og kombinationsmuligheder til jer som annoncør hvilket gør, at uanset hvem jeres målgruppe er, så har vi en kanal og en metode til at hjælpe jer.

På Dagens Byggeri kan du blandt andet have annoncer på vores site og være med i vores nyhedsbrev. Derudover kan jeres markedsføring kombineres med analyseværktøjet Analytics PRO, der kan identificere relevante leads, samt platformen Byggematerialer, hvor jeres produkter og ydelser kan præsenteres til byggebranchen.

Download Medieguiden her:

Download Dagens Byggeri Medieguide 2024

Platforme


Desktop

Dagensbyggeri.dk er først med nyheder og baggrundsviden fra den samlede bygge- og anlægsbranche og er produceret i responsivt webdesign, hvorfor bannerkampagner også vises på mobile platforme.

Dagens Byggeri har over 130.000 besøgende hver måned.

Bannerannoncerne sælges i perioder á 1 uge, og der tilbydes flere forskellige muligheder for annoncering og kombinationer.

Nyhedsbrev

Dagens Byggeri udsender hver dag et nyhedsbrev, som sikrer et samlet overblik over de seneste nyheder, viden og inspiration om branchen.

Nyhedsbrevet udkommer til 10.000 beslutningstagere.

Kontakt os ved yderligere spørgmål


Redaktion

Chefredaktør
Kenneth Jørgensen
+45 32 71 63 08
[email protected]

Salg

Vedrørende annoncering:
[email protected]

Materiale

Materiale sendes til:
[email protected]